28-08-06

Lolita

Het is weer een tijdje dat ik geblokt heb. Het is hier druk, druk, druk ... !!! Deze week was het boekenmarkt in Damme (Boekendorp) en ik ben er een kijkje gaan nemen. Al die boeken! Ik heb er zelf een klassieker gevonden die ik al een tijdje wou kopen. Lolita. En dat aan de bespottelijke prijs van € 3 ! Mijn dag was weer gemaakt  Heeft er hier iemand ook het boek Lolita gelezen ?? En wat vinden jullie van het boek ???

 

Liefs, Turks Fruit.

20:43 Gepost door Turks Fruit in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: lolita, damme, boekendorp |  Facebook |

21-08-06

Ah, die stad GENT !!!

Gisteren waren ik en mijn nicht een daggen gaan stappen in Gent zoals we wel vaker doen. Ondanks het slechte weer dat momenteel en dan wel midden in de zomer  over België heerst hebben we heel wat meegemaakt ...

 

 

Ik met een katje ergens in een zijstraatje van Gent.

 

We liepen over straat toen we een wagentje zagen staan met "My Home" op. Dat is de zaak van een gast die al 3 jaar achter mijn gat loopt, maar zonder resultaat  Hij is trouwens getrouwd en met 2 kinderen ... Stel u voor ... We besloten een foto te maken voor het wagentje!

 

 

OPGELET !!! Dit is GEEN reclame !!!  Ik zou zelfs zeggen  Ga NOOIT bij My home (by Türkmen) iets kopen! Het zijn oneerlijke mensen en vrouwenbedriegers ...

 

Toen gingen we maar bij Örnek aan de Oudburg 17 iets gaan eten tussen de middag ...

 

 

 

Die gast daar was vriendelijk genoeg om een foto van ons te trekken ... Het eten was van deze keer wel eetbaar (wat het normaal gezien niet echt het geval is) maar een dikke NUL voor de service !!! Die gast zat er met zijn vriendin te flirten, en had amper aandacht voor ons  Neen, we zijn niet jaloers !!!  Maar klant is koning !!!

 

 

Na ons etentje in Örnek zijn we met de bus tot dampoort gegaan ... Het was een shok !! Je zou zeggen dat de Turkse jongens daar nog nooit eerder een meisje hebben gezien!  Een auto zat ons de godganse tijd achterna te rijden met commentaar als; "Hey lekker ding! Jij bent mijn schat, jij! Voor jou verkoop ik alles ..." Euhm ... Dat kwam niet echt "LIEF" over ... De DEGOU !!!  Dan stopte weer zo'n gast met de vraag waar de APPELSTRAAT was. Ik denk niet dat zo'n straat in Gent bestaat, maar het was allesinds een flauwe versiertruc !!!

 

Toen zijn we naar Pizza Gök aan de sleepstraat gegaan om daar iets te eten. Voor de service 10 op 10 !!! Het eten kwam er snel aan, ook al was er veel volk. De garcons waren er extreem vriendelijk, en we werden 2 keer getrakteerd op drankjes !!!

 

 

En toen gingen we weer naar het station ... We hadden wel nog tijd om een foto te trekken aan het fontijn voor het station!

 

 

En toen zagen we een fotohokje staan! "Laten we daar ook maar een foto gaan trekken!" Was de reactie. "Zeker !!!"

 

 

En zo kwamen we na een vermoeide dag en na verschillende keren bijna verkracht te zijn geweest toch nog veilig thuis !!!

 

The end.

 

12:10 Gepost door Turks Fruit in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (2) | Tags: gent, sleepstraat, oudebrug, dampoort, pizza, fotos |  Facebook |

19-08-06

* WeBCaM-WHoRiNG * :)

 

 

 

 

Een paar fototjes !!! Gisteren verveelde ik me dood toen ik op mijn vriend aan het wachten was, en ik ben supercontent met mijn geslaagde nieuwe haarkleur (ACAJOU!), dus foto's trekken maar !!!

 

Liefs, Turks Fruit.

12:25 Gepost door Turks Fruit in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: webcam, foto s |  Facebook |

18-08-06

* Blinkende GSM *

Een tijdje geleden kreeg ik van mijn vriend de mooiste Gsm ter wereld! De Motorola V3!!! Waarom ik hem zo mooi vind? Hij is ROZE natuurlijk! (Wat had je dan verwacht!)  
Een tijdje later passeerde ik een winkeltje in Knokke waar ze allerlei hebbedingen verkopen. Het eerste wat me opviel was dat ze prachtige Gsms in het uitstalraam hadden met strassen en glitters op. Die zie je wel eens op T.V., zoals de Gsm van Paris Hilton bijvoorbeeld. (Ik haat Paris, vind haar ongeloofelijk ordinair, maar haar Gsm vond ik zooo mooi!) Ik stapte het winkeltje binnen en vroeg hoeveel zo'n Gsm kostte. € 550  Alleen omdat er strassen op plakken! € 550 is niet iets die ik kan veroorloven om een paar blinkende dingen op mijn Gsm te hebben ...
En toen liep ik op een dag rond met mijn moeder en een vriendin in Sluis. Ik passeerde een winkeltje waar ik net dezelfde Gsm zag liggen als die van mij, en ja hoor, met strassen!
 

 

Ik liep de winkel binnen en kwam nog geen 10 minuten later buiten met mijn geweldige nieuwe Gsm!

 
 

Ziet hij er niet geweldig uit ? Precies herboren zou ik zeggen!

Nu heb ik eindelijk waar ik zo lang naar verlangde, en het kostte 2 keer niets !!!

 

Liefs, Turks Fruit.

13:38 Gepost door Turks Fruit in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: gsm, strassen, blinkend, motorola, roze |  Facebook |

17-08-06

Waarom Turks Fruit ?

Misschien willen jullie wel weten waarom ik de naam Turks Fruit gekozen heb? Of misschien ook niet ... Maar hier komt mijn verhaaltje toch ... Een paar jaar geleden zat ik alleen thuis en was op zoek naar een video om naar te kijken. Ik ging op zolder, daar lagen nog heel wat films die van mijn vader waren toen hij jonger was.

Ik kwam een video tegen met een eticket "Turks Fruit" op geplakt. Dat vond ik wel interessant, omdat ik zelf Turks ben.

Ik bekeek de film met veel afkeuring. Er waren veel te veel naaktscenes in, en er werd té openlijk over seks gepraat en dat keurde ik des tijds af. Jah, wat wil je, ik was toen 14 jaar. Het verhaal op zich vond ik wel mooi. Ik weet niet of jullie ooit die film gezien hebben, de nieuwe generatie vast niet, maar wie hem gezien heeft zal me gelijk geven als ik zeg dat het een buitengewoon mooi liefdesverhaal is.

Waarom? Omdat het gaat over 2 mensen die van elkaar houden, en die later uit elkaar gaan door de moeder van het meisje die tussen de 2 jonge mensen stookt. De jongen (Erik) blijft echter nog steeds van het meisje (Olga) houden. Hij probeerde haar met allerlei vrijpartijen te vergeten, maar dat lukte hem gewoon niet. Olga vertrekt naar Amerika met haar nieuwe aanbidder, maar komt een jaar later terug naar Nederland omdat ze die nieuwe man van haar gek vond.

 

 

De 2 jonge mensen ontmoeten elkaar opnieuw.

Het meisje wordt erg ziek, en belandt in het ziekenhuis. Die hele tijd zorgt Erik voor haar. Aan het einde sterft Olga ... Erik blijft alleen achter ...

Wat ik er zo mooi aan vind is het feit dat zelfs na hun breuk Erik evenveel van Olga bleef houden. Wie was er naast olga toen ze op haar sterfbed lag? Erik, en niemand anders. Het gaat over een liefde, te sterk om in woorden te kunnen omzetten.

Jaren later kwam ik het boek (zie afbeelding) tegen in de bibliotheek, en besloot hem maar mee te nemen. De film was op het boek van Jan Wolkers gebasseerd. Ik vond het een schitterend boek. Ik had net met mijn eerste vriendje gebroken, en voelde me in die tijd ellendig. Ik voelde me aangetrokken door de film omdat ik er zo vurig naar verlangde zelf iemand te hebben die zovéél van mij hield als Erik van Olga. Toen wou ik de film opnieuw bekijken. En toen was het helemaal niet het beeld van de film die ik zag toen ik 14 was.

Het was een liefdesverhaal tussen 2 mensen die elkaar aanbidden. 

Daarom houd ik zoveel van de film en zowel het boek en nam ik de nicknaam "Turks Fruit". Het kwam trouwens goed uit, want ik ben zelf Turks, dat geeft het een dubbele betekenis ...

 

Liefs, Turks Fruit. 

12:41 Gepost door Turks Fruit in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: turks fruit, jan wolkers, liefde, film, boek |  Facebook |

In de kijker ...

Gebruik deze link als u rechtstreeks dit artikel wilt bookmarken of linken...In de kijker [16/0//2006] - In de kijker
Turks Fruit
Deze Pink Lady houdt van pluche.
 
Mark Heyninck
De blog van Donna-DJ Mark Heyninck.
 
In Puttie's hoofd
we never leave the past behind We just accumulate (Joe Jackson)
 
Bouwdagboek
Lore en Merijn bouwen hun huis en laten ons alle stappen zien.
 
(¯`·._.·[MAÏWEEN]·._.·´¯)
Believing in myself can't be wrong I'm waiting for my time in the sun

 

Dan krijg ik te horen dat ik er ook tussen sta ... Had ik echt niet verwacht. Maar het doet me wel plezier!

 

Liefs, Turks Fruit.

00:17 Gepost door Turks Fruit in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

16-08-06

Nieuw daboek!

Zoals ik al zei ben ik gisteren samen met mijn moeder en een vriendin gaan shoppen. Opeens werd ik verliefd!

Ik zag er het dagboek van mijn dromen liggen!

Het is uit pluche gemaakt, en dan komt er nog bij dat het ROZE is!  

Ik heb het kunnen kopen aan een extreme lage prijs, € 5 maar !!!

Ik heb het meteen meegenomen! Mijn vriend krijgt toch mijn oud dagboekje, dan kan ik meteen in dit droomdagboekje beginnen schrijven!

 

 

Liefs, Turks Fruit.

14:50 Gepost door Turks Fruit in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (4) | Tags: dagboek, roze, shoppen |  Facebook |

15-08-06

Druk ...

Hallo lieve mensen.

Ik weet dat ik eigenlijk meer zou moeten bloggen, maar ik heb het de laatste tijd zo druk! We zijn vandaag naar Sluis gegaan om te gaan winkelen, en ik heb mooie dingen gekocht  Daar vertel ik wel nog over.

Tot heel gauw !!!

 

(P.s. Ik word ZOT van mijn blog, ik probeer een vrije tekst te zetten en krijg ineens een teller + een heleboel rare streepjes bij!  Aaarrrrghhh ...)

 

Liefs, Turks Fruit.

 

 

20:18 Gepost door Turks Fruit in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (2) | Tags: druk |  Facebook |

13-08-06

Verjaardagscadeau!

Mijn vriend verjaart binnenkort (2 september) en het moeilijkste voor mij op een verjaardag is altijd het uitkiezen van het cadeau ...

 

Voor een jongens is dat zoveel moeilijker om een goed cadeau te vinden vind ik persoonlijk. Zeker als je van die persoon houdt. Het moet iets speciaals zijn. Iets met mening.

 

Toen kreeg ik een ingeving.

Ik hou een persoonlijk dagboek bij, en mijn vriend is daarvan op de hoogte.

Hij zit er altijd over te zagen hoe hij hem eens wilt lezen ...

Toen dacht ik, wat als ik hem mijn dagboek schenk als cadeau?

Onze eerste ontmoeting staat erin, onze kennismaking, onze goede en slechte tijden ...

 

Ik vond het persoonlijk een origineel idee, iets met véél betekenis!

Wat vinden jullie zelf ???

 

Liefs, Turks Fruit.

 

17:43 Gepost door Turks Fruit in Liefde | Permalink | Commentaren (5) | Tags: cadeau, verjaardag, dagboek |  Facebook |

12-08-06

Gedichtje ...

Ik heb gezien dat er heel wat mensen gedichtjes op hun Blogje plaatsen.

Ikzelf ben dol op alles wat met literatuur te maken heeft, het is mijn grootste liefde! Graag wil ik hier dan ook een gedicht plaatsen die ik geschreven heb toen het gedaan was met iemand van wie ik écht dacht te houden, maar die mij dan ook diep gekwetst heeft ...

Ik heb in die donkere tijden mijn liefdesverdriet proberen verwerken in zowel verhaaltjes als gedichtjes.

Hier alvast een gedicht (of liever gezegd vers) Ik hoop dat jullie 'm mooi vinden!

 

Mijn liefste heeft liefde in zijn ogen

Zoveel warmte en lieftalligheid

Alsof een mes door je vlees snijdt

Een blik van hem laat je niet onbewogen

 

Alles wat puur is en teder en zoet

Rijst in het hart van wie hem ziet

Welke geheimen hij met zich meedraagt weet je niet

Geprezen is zij die hem als eerste heeft ontmoet!

 

Wat in zijn zachte glimlach staat te lezen

Dat blijft voor ons een geheim

Wie zal ooit voor hem de ware zijn?

Hij is zo wonderbaar minzaam in zijn wezen!

 

Mijn liefste heeft liefde in zijn ogen

Die aanbiddelijke blik ontroert iedereen

Daarom ben ik nu alleen

Mijn liefste heeft mij bedrogen ...

 

Turks Fruit.

 

 

 

 

23:04 Gepost door Turks Fruit in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: gedicht, liefdesverdriet |  Facebook |

Eindelijk heb ik dan een roze Blog!

... Dankzij niemand minder dan Fleurtje!

Zij heeft mijn Blogje zo mooi kunnen maken!

Zelf zou ik het nooit gekund hebben ...

Owh, ik ben zooo blij, is hij niet mooi ROZE !!!

 

Dank je wel, Fleurtje, je bent een Engel!

Dank zij jou ga ik écht meer plezier hebben met mijn Blogje!

 

Véél liefs.

 

Turks Fruit.

 

 

01:20 Gepost door Turks Fruit in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) | Tags: fleurtje, roze |  Facebook |

11-08-06

Mijn nieuwe Blogje ...

11 augustus '06

 

Zo! Welkom op mijn nieuw Blogje.

Mij noemen ze Turks Fruit ...

Waarom?

Nu ja, ik ben half Turkse, daarom vond ik dit een mooie nick, maar niet alleen om die reden. Ik heb mijn nicknaampje ook te danken aan het boek van Jan Wolkers, Turks Fruit.

Waarom leg ik wel later uit

Verder ben ik een meisje van 20, afkomstig uit Knokke-Heist. Maar mijn lievelingsstad is en blijft Gent! Daar valt altijd wel iets te beleven ...

Wat heb je in Knokke-Heist? Goed, het is er verdomd mooi  maar als je er woont ga je er niet meer op letten ... Elke dag hetzelfde verhaal, elke dag de zelfde Gucci, Louis Vuitton, Delvaux en Chanel-tassen op straat. Elke dag dezelfde Snobs. Pas op! Misschien zie ik eruit als een "Snob", maar ben verre van er werkelijk één te zijn! Verder heb ik nu bijna 4 maanden verkering met een jongen waar ik zielsveel van houd, maar die ook vaak de reden is van mijn verdriet ...

 

Hopelijk word ik hier geaccepteerd en krijg ik héél wat bezoekers op mijn Blogje die mijn gevoelens kunnen delen!

 

Liefs, Turks Fruit.

18:21 Gepost door Turks Fruit in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) | Tags: knokke-heist, gucci, louis vuitton, chanel, gent, snobs |  Facebook |

Turks Fruit

Dit is mijn nieuwe Blogje, en heb die de naam Turks Fruit gegeven ...

Waarom leg ik later wel nog uit ...

 

Liefs, Turks Fruit.

01:40 Gepost door Turks Fruit in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: turks fruit |  Facebook |